Nederlandse

voice-over

Albert Zeeman

Over Albert Zeeman


Ruime ervaring

Sinds 1992 ben ik als professioneel voice-over te horen in vele audio- en videoproducties. In commercials op de radio en als commentaarstem op TV. Ook ben ik te horen als stem van diverse e-learning en instructiefilms, telefoonmenu's en internet promo's.


Professionele studio

De studio is gevestigd in een representatief bedrijfspand in Alkmaar en is uitgerust met een professionele spreekcel, control room en de standaard in hard- en software. Mijn  studio is van alle gemakken voorzien en continu up to date gehouden. 


Buitenlandse stemmen

Op zoek naar stemmen in andere talen? Sinds 2007 ben ik de trotse oprichter en eigenaar van Premium Voices. Een stemmenbureau en opnamestudio met professionele en zorgvuldig geselecteerde native voice-overs in alle gewenste talen. 

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Demos

 

Corporate video                                Prijzen

E-learning                                         Prijzen

Commercials                        vraag offerte


Telefoonmenu                                    Prijzen

Voicemail                                           Prijzen

compilatie                                             
1. Briefing

Voor de opname neem ik het script en de stijl van inspreken met je door. Eventueel neem ik eerst even een korte demo voor je op. 

2. Opname

Je tekst wordt binnen 24 uur in mijn professionele studio ingesproken en nabewerkt. Je ontvangt een bestand die direct te gebruiken is.  

3. Download

Na de opname kun je de opname eenvoudig via mijn beveiligde server downloaden. Het project en de bestanden bewaar ik voor je.

4. Correcties

Nog niet helemaal tevreden? Uitspraakcorrecties zijn kosteloos. Tekstwijzigingen kan ik voor je opnemen tegen een zacht prijsje.

Genoeg gehoord en gelezen? Bestel je voice-over!

Snel inzicht in de prijzen en gemakkelijk online bestellen.